Ilkka haastaa positiivisella tavalla kuulijoiden ajattelua mm. erilaisten näkökulmien ja huumorin keinoin.

 

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin vuosien varrella. Ilkka on luovalla, rohkealla ja humoristisella tavalla edelläkävijä, joka elää niin kuin opettaa.

Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

Vapaa-ajalla Ilkan voi löytää lukemasta, meditoimasta, valokuvaamasta elämän kauneutta tai vaeltamasta pohjoisen erämaista.

Ilkka on NLP Akatemia Oy:n (www.nlp-akatemia.fi) ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja ja hänellä on voimassa Suomessa ainoana henkilönä korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Ilkka on opiskellut NLP:tä maailmalla NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa enemmän kuin kukaan muu Suomesta. Ilkka on koko euroopassa yksi eniten sertifioituja NLP -kursseista pitäneistä henkilöistä.

Henkiseen valmentamiseen Ilkka on perehtynyt pääosin Yhdysvalloissa, Meksikossa, Englannissa ja Hollannissa. Hänellä on useita henkilökohtaisia opettajia ympäri maailmaa henkisen valmentamisen alueella

“Jos maalaisin kauheimman taulun, jonka olet koskaan nähnyt, ripustaisitko sen olohuoneesi seinälle? Tuskinpa vain. Minua hämmästyttää, millaisia juttuja ihmiset ripustavatkaan omaan mieleensä. Huonoja muistoja, lamaannuttavia minäkuvia, rajoittavia uskomuksia ja vaikka mitä roskaa. Autan asiakkaitani viihtymään paremmin omassa mielessään. Omaa mieltä kun moni ei pääse karkuun, niin voi olla hyödyllistä tehdä hieman sisustussuunnittelua. Huonot taulut kannattaa korvata inspiroivemmilla, laittaa taustalle miellyttävää musiikkia ja tuulettaa niin, että uudet raikkaat ajatukset pääsevät sisälle.”
– Ilkka Rajala

Luonne

Ilkka on äärimmäisen utelias elämää kohtaan ja hän löytää kenestä tahansa jotain ainutlaatuista. Ilkalla on omituista osaamista laidasta laitaan. Hän saattaa alkaa runoilemaan tai kertomaan hologrammeista ja vertamaan niitä universumin toimintaan. Ilkka on inspiroiva, keksii aina uutta, haastaa ajattelua ja on ennen kaikkea käytännön osaaja. Kaiken taustalla on syvä kunnioitus kaikkea elämää kohtaan. Myös valmennuksissa huumori on tärkeää, koska oppiminen on tutkitusti tehokkaampaa kun se on hauskaa. Ilkka opettaa 24/7. Opettaa kuulemma myös unissaan ja vierailee kurssilaistensa mielissä öisin. Sweet dreams.

Kouluttautuminen

Tutustui itsensäkehittämiseen 13-vuotiaana. Oman inspiraation ajamana opiskeli graafiseksi suunnittelijaksi ja samaan aikaan meni myyntitöihin. Johtamisen erikoisammattitutkinnosta innostuneena vahvemmin kaupalliselle puolelle esimiestehtäviin ja sieltä kansainväliseen konsulttiyritykseen vastaamaan myynnin ja esimiestyön valmennusohjelmista. Lukee ja opiskelee todella paljon. Takana satoja, satoja ja satoja ammattikirjoja. Käynyt läpi toista sataa erilaista koulutusta ihmisen mieleen liittyen pääosin ulkomailla. Sijoittanut useamman satatuhatta euroa erilaisiin koulutuksiin. Omaa Suomessa ainoana henkilönä voimassa olevan Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifioinnin. Ilkka on myös eräopas ja viihtyy asiakkaiden kanssa laavulla Nuuksiosta Kilpisjärvelle. Ilkka on kouluttanut eri maiden erikoisjoukkojen sotilaita ja harjoittelee itse itsepuolustusta ja toiminnallista ammuntaa.

Jotain muuta

Ilkka on syntynyt Jyväskylässä. Suku on pohjanmaalta. Jaakko Ilkan jälkeläisenä aloittanut uuden nuijasodan omalla tyylillään. Ilkka on isä maailman parhaalle tyttärelle. Harrastaa meditaatiota, itsepuolustusta, taktista ammuntaa, tantraa, melomista, lukemista, taidetta, runoutta, musiikia, tennistä, viinejä, eräretkeilyä jne. Tekee kurssilaisille itse raakasuklaata. Tutkinut shamanismia ja erilaisia henkisiä oppeja viimeiset parikymmentä vuotta ymmärtääkseen laajemmin mm. erilaisia uskomusjärjestelmiä. Kengän numero on 46. Vihaa muuten valkosipulia. Onkohan hän vampyyri? Ainakin hän puhuu sisäisestä kuolemasta.