Koulutukset yrityksille

Mieli, vaikuttaminen, johtaminen, myynti, luovuus, yrityskulttuurin kehittäminen ja tietoisuustaidot. Nämä ovat olleet kysytyimpiä aiheita 2018.

Ilkka tarjoaa koulutusta, valmennusta ja konsultointia yrityksille. Inspiroivalla tavalla ja taatusti väkevällä sisällöllä. Yleisiä aiheita joista Ilkka kouluttaa on johtaminen, mielen taidot, vaikuttava myynti, ihmisten lukeminen ja yrityskulttuurin kehittäminen. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin vuosien varrella.

Mieli, vaikuttaminen, johtaminen, myynti, luovuus, yrityskulttuurin kehittäminen ja tietoisuustaidot. Nämä ovat olleet kysytyimpiä aiheita 2018

Tämä voi lisäksi kiinnostaa sinua. Ilkka hyödyntää yritystutkimuksissa tekoälyä, jonka avulla hän voi mallintaa yrityksen kollektiivisen mielen. Dataa siitä, millainen rakenne vaikuttaa yrityskulttuurin taustalla. Ilkka tarjoaa tarkkaa dataa siitä, miten koko yritys, ryhmä tai yksilö ajattelee. Ilkka tulee mielellään käymään yrityksessänne ja kertoo aiheesta lisää. Jos 15 minuutin aikana aihe ei ole mielenkiintoinen, niin voit heittää hänet pihalle. Deal?

Lähetä viestiä: ilkka@ilkkarajala.fi tai soita Ilkalle +358 40 508 5615

“Ilkka saa erittäin laaja-alaisella systeemisellä lähestymistavalla aikaan merkittäviä tuloksia kovan luokan business-päättäjien kanssa, jotka ovat jo kokeilleet kaikki mahdolliset coachaamisen ja johtamisen mallit.” -Petri Syvänne, Head of Accenture Payment Services Nordic